Taxi istället för att gå själv, vilket är egentligen säkrast?

Skulle ta en taxi sista biten hem från stan, för vagnen hade slutat gå och kände mig inte trygg att gå resten av vägen hem själv. Så fick tag i en taxi på kapellplatsen, vilket är högst fem minuter körtid hem till mig. Det tog han 90 kr för. Vilket jag brukar betala från stan.

Jag tyckte att de va orimligt dyrt och ifrågasatte det men då fick jag en utskällning.

Förövrigt stank det rök i hela bilen, fruktansvärt.

Jag sa innan jag steg ur att det kanske inte är så bra att röka i en taxi med tanke på att de finns allergiker. Så stängde jag dörren. Va händer då? Jo han drar ner fönstret och skriker jävla hora till mig. En utländsk man i runt 50 år, vad har man i huvudet när man beter sig så. Jag bad då om att få veta vilket företag han körde för, men inte helt oväntat kom flera meningar i samma stil som den första. Jag blev helt dödsförskräckt så jag sprang så fort jag kunde resten hem. Vem vet vad han kan ta sig till. En liten tjej som jag har ingen chans mot en stor ma.


Men vad är det för folk som kör? Man tar taxi för att man vill känna sig tryggare. Istället får jag uppleva en vuxen man skrika hora till mig. Vad är det för samhälle vi lever i idag! Jag blir både orolig och rädd av att få uppleva sånt här



så verkligen. Pece, Love & Understanding!!


äntligen!!

börjar bli lite trött på den där mannen som bott hos mig nu... skööönt ikväll kör vi han till flyget... GÖTT!!

så, annars leker e... julafton om en vecka nu :D

So long!


God Jul.


Peace, Love & Understanding!







..


har tagit ett beslut

att sluta på handels.... och det känns UNDERBART! verkligen. ett mkt bra belut måste jag säga...

min grek e här nu.. de e kul... börjar komma in i engelskan nu... tog en smygbild på han nu.. här e dom..
image22

där ligger han på en madrass på mitt golv...

so long!

Peace, Love & Understanding

en het grek på väg

ja efter mycket om och men kommer Chris til mig nästa vecka på tisdag :) mycket trevligt...  ja han ska sova i soffan.. så e de..
ja, kan nog medge att ja inet vart här inne på ett tag, men såväl har ja inte haft ngt som kikat ändå så d e lungt tycker jag..
ja va händer då.. tenta om mindre än en vecka. usch... känn otroligt dåligt.. de e allt för mycket jag inte förstår.. men men ja hoppas att de löser sig..
va som sagt i sthlm o blev mycket pank i helgen. men de va trevligt de va de... dock mycket lite sömn.. men de får man tåla... tråkigt att en en gång råka ut för en grej som ofta  händer.. men men nu ska ja inte tynga ner min blogg med sån skit.... tror dock ingen förstod ändå att de va ngt dumt som hände så ingen skada skedd!

men som sagt om en vecka kommer chris o de ska muchos trevligt.. kommer dock va så bortgjord för min engelska e ju inte den bästa måsta ja säga. men efter ett par dar lär den bli lite bättre... o så har chris lovat o svärt att inte mobba mig..
so long!

Peace, Love & Understanding

La Elstockholmo

ja då var man i stockholm igen.. har shoppat lite. kanske för mycket.
har fått nästan min julklapp av minna o vice versa..

minna hälsar..

just nu sitter ja o äter/dricker/slevar i mig utomlans mjölk. mums fillibabba....

ne får allt ta o sova nu, de e en dag fylld med shopping imon me :)
so long!

Peace, Love & Understanding

RSS 2.0