känn ingen sorg för mig göteborg

för ja e hemma om 13 timmar :)



oh, kan kl inte bara bli 9 nu så ja kan åka till johanna.. o sova där ngra timmar för att sedan åka till flygplatsen o sen flyga hem :D

oh, de kommer bli en grymm vecka i sverige.. lovely!

men men idag, ja jag har övat en sista gång på gympa passet ja ska ha på torsdag... sen har jag nästan bara städat o o lagt ner hela köket i kartonger.. så de har inte vart en sån spännande dag...

men men.. huset är städat, mitt rum mest såklart :D
väskan står packad, passet är framme o boardingcardet utskrivet...
så ja, nu hps ja på att allt går bra o som de ska så är ja snart hemma... o imon blir de en härog första dag i götet..

blir hämtat av min farmor o farfar o åker hem o ska äta världens godaste frukost :D

senare på eftermiddagen, efter inköpet av en stor svensk godispåse så är de massage som gäller... å på kvällen så är de bowling öl o hambugare som gäller på hardrock... lovely!!

men men vi ses snart... bokstavligen.. el vissa iaf :D


mormor, jag tänker på dig otroligt mkt nu! saknar dig!!!

So long.


Peace, Love & Understanding!

måndagen den 29 spetmeber dag 65

ja, idag har de mest vart jobb för min del..
för en gångs skull :)

va först ute o utnyttjade de fina vädret i finsbury park.. skönt att de fortfarande e sommar här... kommer bli kallt på onsdag gissar ja!

sen har dagen bara flytit på.. har flockat ihop de ja ska ha med mig till sverige nu så de e klart... försökt få ngn koll på hur mkt de väger... men ja de vet ja inte :D men de e väldigt lätt så de borde inte va ngra problem...


sen har jag bara städat o städat:



ja de här är ja då på mitt jobb... inte helt olikt faktiskt!

ne men nu börjar ja nog va färdig med allt till sverige iaf... NU är de sista natten i min säng! ii..
el ja. imon har ja fått lov att sova hos johanna för de e närmare till flygbussarna, TACK...
men men ska läsa lite o bara ta de lungt... sen ska ja jobba imon.. men börjar inte förän vid typ 5-6 så har hela dagen för mig själv... skönt.. för har ganska så mkt att göra innan ja åker :)

 men men... nästa gång vi hörs så kanske vi ses :D weei.. så vem vet när ja hinner skriva här nästa gång :)

sverige here i come!


mormor, önskar att du va hemma o väntade på mig nu!



So long!

Peace, Love & Understanding!





 


Söndagen den 28 September dag 64

oj va ja är dålig på att skriva just nu.. men så är de ibland... well, ja va har hänt denna helg då..

Fredagen kom med helt underbart väder. de va lite sommar igen.. va ute o njöt nästan hela dagen i solen. ja o johanna tog en pot of tea på cafét i finsbury park.. myspys! men ja, de blev ett hastigt iväg för mig för mamma  julie hade glömt o säga att Sami inte skulle vara med på sin fotbollsträning. så ja de blev en snabb powerwalk till skolan då :)
o där fick ja en sur Sami på halsen, men seriöst jäkla skitunge! inte mitt fel så brydde mig inte ett dugg om va han tyckte o sa..´men däremot så väntade ja mig ett tack för presenten som han fick dagen innan, kom de ngt, NEJ. jäklans skitunge, verkligen.. oh värt o lägga ut pengar på en sådär otacksam sak... men men..(kan meddela att ja fortfarande inte fått ngt tack o de har gått ngra dagar nu)

men ja, kvällen blev en lungn hemma kväll.... mkt tänkande.. nästan alldeles för mkt tänkade faktsikt.. usch usch.. skönt o komma hem till sverige till mina nära o kära ett tag.

Lördagen visade sig va lika somrig som fredagen så efter ja hämtat sami från hans fotbollsträning o väntat in Julie, gick ja til camden, vilket gick en halvtimma snabbare än förra gången. hel skumt...
men men, eftermiddagen tillbringades tsm med Johanna i Primrose Hill.. underbart väder... o massa glada människor.. o även massa vuxna barn som lekte med en sån hal såpa matta man kan glida på... mkt roligt o titta på... de blev man mkt glad av att titta på.. o de behövdes!!
o kvällen, ja de va Mys tema som gällde.. först så vart de wraps som gällde.. därefter begav vi oss till bion, köpte biljetter o i väntan på att den skulle börja gick vi till starbucks o drack en varm choklad/vanilla latté, mkt gott o mysigt.. o roligt att sitta vid fönstret o döma alla människor som gick förbi :) kanske nya lördagshobbyn, njea. kanske inte.. men roligt va de iaf :D
sen vart de bio som gällde.. o såklart var de en stoor dricka o en stor popcorn som gällde då! o sen va de tid för ett tag med en massa skratt..


denna blev de.. o oj va kul den va.... hade kramp i min "le"r musikler. om man nu kan ha de...
grymt rolig o precis va vi behövde den dagen :D

söndagen har också vart helt underbart fin.. riktigt sommarhelg här i London.. skönt de.. men ja idag har de inte hänt så mkt.. har mest fixat lite inför resan hem på onsdag o tagit ett långt bad o läst en massa.
o just de.. såg de senaste avsnittet av "i ditt ansikte" med magnus betnér, oh han e  grym.. han förgyller många tråkiga stunder här borta när ja måste "jobba".

men men nu ska ja fortsätta läsa min chickroman.. "hoppas att hon får honom tillslut" bla bla bla.. men den är lättläst o e rolig o huvudsaken är att ja läser på engelska nu :D

men men.. nu är de inte långt kvar tills ja landar på göteborgs city airport... härligt!!! har många trevliga saker att se fram emot!

o mormor, tänker på dig jätte mkt nu. de känns som ja bara har drömt allt o kommer få ta tag i allt igen nu när ja kommer hem. hade verkligen velat ha dig hemma nu så att ja skulle kunna få berätta allt för dig me!! saknar dig jätte mkt! vill inte att du ska vara borta. du saknas så mkt... o ja, de finns inte ord som kan beskriva hur ja känner mig.. men de närmaste är nog att ja känner mig så tom o trött... vill ju ha dig tillbaka!


So long(för bara ngra dagar till)

Peace, Love & Understanding!

torsdagen den 25 september, dag 61

Ja, då ska vi se vart vi hamnade sist, vart påväg till camden o för att träffa ngra andra au-pairer på en pub, kvällen blev mkt lyckad.. kul o få träffa dom som jag träffat innan o kul o träffa nytt folk.. så ngra sånna träffar i månaden skulle inte sitta fel..

för mig o Johanna blev de en ganska så tidig kväll, vilket va väldigt skönt med facit i hand :)

på onsdamorgonen när vi vaknat så såg vi att de regnade ute, usch, MEN vi trotsade de och sprang en lång runda iaf! oj oj oj va duktiga vi kände oss.. haha.. efter vår blöta runda hade vi lyxfrukost bestående av, gröt med banan o kanel, kokat ägg o en grapefruit var :) lovely!

efter vår låånga frukost gick vi in till Oxford st, gick genom Regents park, de va underbart vacker.. tog ngra kort. ska ladda in dom snart :)
men sen blev de lite shopping på Oxford st, shit va jobbigt de är att gå på den gatan! men vi hade ngra speciella affärer att gå på så vi va tvungna att gå där.. suck!


men efter ett löp pass, en långpromenad in till centrum o 3 timmars shopping kände vi oss ganska så möra..
så vi tog bussen hem o köpte oss god mat ist, thaisoppa med kyckling o sen så bara degade vi framför TV:n med lite dip o morötter...
planen va för mig att egentligen åka hem på kvällen men de orkade ja inte efter den dagen så ja sov kvar hos johanna... skönt o ha ett andra hem :) haha

men ja, idag då, vi gick upp i hyffsad tid. åt lite frukost, sen åkte ja in för att köpa mig en musikal biljett till Wicked :) o jag fick en, på första raden för 25 pund. inte helt illa de!

efter ett snabbt stopp hemma för lite byte av kläder o inslagning av Samis present(han fyller 11 idag) o ja, idag fick han ett kort o ett kinderägg av mig. MEN de är en bok på väg på posten.. har letat i 7 bokaffärer efter denna jäkla bok så gav upp tillslut så den kommer näste vecka ist!

De blev att ja o Johanna njöt av solen under eftermiddagen med en kall jos först o sen en promenad till Primrose Hill.. skönt o kunna bara sitta o njuta av solen :) underbart bra!!

SEN va de dax för dagens höjdpunkt, Wicked.. o såååå bra den va.. ja vill också stå på scen igen.. oh va ja saknar de nu känner ja!!!



men oh,, den va riktigt bra iaf, kommer ja nog att se om ngn mer gång under de här året, o appropå de.. igår hade jag vart här i 2 månader exakt... bara 10 kvar.. o bara 3 månader till julafton(om man räknar från igår)
tiden går ruskigt fort. att jag vart borta från alla i 2 månader. känns lite konstigt.. men ja. nu är de mindre än en vecka tills ja kommer hem :D


mormor, du hade nog uppskattat Wicked, men blev så glad av den!


So long

Peace, Love & Understanding!

Grattis mamma, 23 september

ja, vaknade av klockan 05.55, ringde då med en härlig morgonröst o sjöng ja må hon leva för mamma innan hon skulle till jobbet..
o de va värt att bli väckt för de.. hon blev väldans glad...

sen somnade ja om, o ja under dagen har ja inte gjort så mkt, tagit frisk luft i Finsbury, sen städat lite, o pratat med födelsedagsbarnet igen...

nu ska ja gå till camden, första gången ja går.. men skulle tippa på att de tar strax över en timma.. o senare ikväll ska ja o ngra andra tjejer träffas på en pub o bara träffas o ha de trevligt..

inatt kommer ja tillbringa hos johanna, därav att ja skriver nu :)

imon ska vi ha hel dag, träning, shopping o bio på slutet..

så ja...

Så grattis igen mamma, ha en fortsatt underbar dag o kväll!




mormor, jag vet att du tänker på mamma nu! tack!



So long.


Peace, Love & Understanding

Måndagen den 22 Septemder, dagen då jag köpte Sex And The City filmen.

jag har fortsatt att gå upp i "tid". men kommer bara göra de när ja behöver göra de. o när ja inte behöver de så kommer ja sooova länge länge länge.. bara för att jag kan o får. o ingen kommer o tjatar på mig!

men ja efter en lite nypa frisk luft i finsbury park så blev de till att möta upp Johanna efter sin första skoldag! o då gick vi raka vägen o köpte Sex And The City filmen. för 9.77 pund.. = 121.50 svenska kronor. de ni... ett äckta kap :D lovely!!




efter detta underbara inköp, så fyndade vi lite mera.. ja hittade en ursnygg jacka som är väldigt speciell o ja kommer nog va mkt ensam om att ha den. eftersom vi hittade den på barnavdelningen.. bra bra.. o ja de kanske va onödigt. men den kostade bara 5 pund... inte så mkt för en jacka el hur???

efter våra mkt trevliga fynd gick vi hem till johanna o stärkte oss med en kopp te o en knäckemacka, sedan blev de lite mera shopping... de mesta ja köpte va bara vettiga saker ja hade uppskrivet på mig ska köpa lista.. men visst, en liten onödig sak till blev de... men ack så fin den va!!!

efter en lång dag gåendes i affärer o på camden market så begav vi oss äntligen hemmåt.. där så gjorde vi årets godaste sallad.. oh skulle kunna leva på den!!
o efter vår utsökta måltid så kom vi till den punkten vi längtat till hela dagen o har planerat att göra i veckor..
vi satte oss tillrätta med popcornskålen o såg på Sex And The City- The movie... o å så bra den va!!! o jag har den! mohahaha...


men men jag hoppas att ni där hemma har de fint.. jobbar på o så.. själv är ja ledig nu o jobbar först på fredag, Jobbigt jobb jag har. hehe... o sen är de bara ngra dagar jobb sen kommer ja hem :) längtar ni?

mormor, du saknas!



So long.

Peace, Love & Understanding!

Lördag o söndag, nu dag 57 21 september

halli hallå..

ja nu har ännu en helg swichat förbi här.. förstår fortfarande inte att tiden kan gå så snabbt! nu är de bara 10 dagar tills ja ska åka hem en liten sväng till Göteborg. Har vart tvungen att skriva ett "schema" över min vistelse där, för att inte glömma av o träffa ngn :) haha, men de e ju bra de. ja behöver inte undra alls va ja ska göra på dagarna, de är bara att titta på mitt schema så står de, när, var, vad, o med vilka :D men roligt ska de bli, oja.. kul o komma hem o träffa alla o äta räkor!!

men ja, fredagskvällen vart ganska så lugn fast ändå inte... fick mig en liten stalker.. men de va mest kul, o ja e ju ganska så bra på att hantera sånna dära saker nu, haha.. o ja fick i mig lite gott vin o sedan så åkte ja hem för att sova igen... de är bara skönt att komma ut ur huset lite. de blir ändå så att när man är hemma o inte jobbar får man ändå va på vakt om man ska hjälpa till o man måste va trevlig hela tiden o sådär.. så då är de skönt att kunna fly iväg till ngn annan stans :)

men ja, lördagen fick bli en lugn dag för att ja skulle jobba hela helgen så ja va tvungen att va hemma. Julie åkte på en välförtjänt middag hos sin "icke" pojkvän. o kan säga att de nästan va skönt o jobba igen efter att ha vart ledig i nästan en vecka :) dvs, skönt o bara få vara hemma o inte göra ngt vettigt alls.. så ja började dagen lungt med lite sovmorgon(som vanligt när ja  "jobbar")  efter de pratade ja en del med Julie, känner att ja måste fjäska lite, men sen är de även bra att man får en relation till henne. o hon är verkligen en jätte bra "au-pair mamma" hon låter mig verkligen leva livet i London, de är bara o titta på på mina kompisar som också är au-pairer, dom har inte ens i närheten den friheten jag har. o de är skönt de! så jag har nog hamnar himlans bra iaf :) o städningen går snabbt när ja väl gör den...

men ja, iaf va inte sugen på att springa alls men så kom ja på att ja ändå måste öva på mitt gympa-pass, eftersom ja ska vicka för mamma den 2 oktober! så ja hade en mycket trevlig timma inne på mitt rum o gjorde mitt gympa pass på typ 3 kvadratmeter.. jag vill spela in mig själv, de måste se helt galet kul ut iaf! men svettigt o kul var de iaf! o ja kom ihåg mkt av de även om de är flera månader sen ja körde de passet...

sen va klockan halv 2, å ja gick för att hämta Sami från sin fotbollsträning som skulle sluta kl 2. (först va de klockan ett, sen ändrades de en första gång) men när ja väl kom till parken o pratade med tränaren trodde han att dom skulle vara klara vid 3 ist. de gjorde mig ingetting för de var helt underbart väder.. så gick en timmes promenad i bara linne, så varmt o gott så ja bara njöt.. men när ja väl kom tillbaka kl 3 så var matchen fort igång.. så ja satte mig på en parkbänk o tittade på, ej ja ja solade mest.. sen la ja mig ner o somnade :) så gott i solen... men ja, halv 4 gick ja för att fråga igen om de skulle vara slut snart. å så sa tränaren att absolut inte senare än 4. så ja gick en liten mini promenad igen, kom tillbaka till kl 4. o oj! ja han ändrade tiden igen!! gaaah, han börde lära sig klockan!! e va ju såhär de va förra veckan också! men iaf halv 5 kom vi äntligen iväg hem.. men ja klagar inte. solen sken o de va så gott att vara ute så de gjorde mig inget, värre hade de vart om de hade regnat...

på aftonen fick ja mkt trevlig sällskap av johanna, o va lagade till en härlig laxbit med en supergo sallad till.. o sedan lite snax till filmen, lite hommus, morötter, gurka o andra nyttigheter... undra varför?????

men ja efter en lång kväll med gossip girl sesong 1(som johanna aldrig hade sett,  what?) så somnade vi ganska så gott..

Söndagen visade sig komma med vackert väder igen, hurra! o efter en liten kik i köket så bestämde vi oss för att gå en sväng till sommerfield o köpa lite goe frukost.. jag inhandlade mig havregryn, jordgubbar o ägg..
sen så satte vi oss på trappen utanför dörren till mitt hus, där solen stekte som mest o avnjöt våran underbara frukost som för min del bestog av gröt med skivad banan o jorgubb o ett kokt ägg. o gröten va nästintill lika god som morfars.. ska öva mig när ja åker hem till sverige tror ja. han ska få ge mig en grötlektion :D

efter vår  delikata frukost lämnade ja av johanna vid bussen o ja gick hem o läste o somnade, typiskt...
men iaf, ja vakande ett tag efter de. o övande än en gång på mitt gympa pass, oh va roligt de är. står o skrattar för mig själv när ja gör de.. o nu har ja fått en elev här i london, Johanna, vi ska bara hitta et större utrymme än mitt rum så ska vi köra igång..

efter mitt hårda svettiga gympa pass så lyxade ja till med ett långt o härligt bubbel bad, såg ut som ett litet russin när ja va klart. men oh va skönt de va!!!! o ja resterande kväll har bestått utan läsning o lite fix... snart ska ja sova,,, imon är jag ledig o ska utnyttja den tiden väl :)

jag hoppas ni mår bra där hemma, ge gärna ngra livstecken lite då o då men ngta mail, ngn komentar, sms el vad som :) saknar er lite, fast London är underbart o önskar inte att jag vore ngn annanstans just nu!

o mormor, hade ett härligt samtal med Johanna om dig imorse. så skönt o ha en vän som bryr sig o vet hur de känns. kan fortfarande inte förstå att du inte finns. är rädd att ja kommer springa in i den där betongväggen igen när ja kommer hem till sverige. men de är skönt att jag har mamma, morfar o bröderna så nära då. saknar dig så otroligt mkt. du va en sån fin människa o önskar att ja lärde mig mer av dig innan du försvann. men helt borta är du inte. för du kommer alltid att finnas nära mig i vad jag än gör! du saknas! älskar dig så mkt, o önskar att jag sa det oftare. men ska ta de till lärdom o säga de oftare till min familj o mina vänner oftare! tänker på dig jämt!!




o här kommer lite bilder från den gångna månaden har glömt o ladda in mina bilder.. men här kommer ngra från mitt liv i London:
 
Jag o Jenny på våran "inne"picknick den 6 sept

  
Ngra bilder från vår På återseende middag för Josefine,

  
Från kvällen vi åt indisk mat i Claygate, mkt gott o underbart sällskap!


Min underbara middag en kväll ja jobbade, Senapsill o grejjer. riktigt myspys!
Här va du med mig mormor!


Min o Johannas Svenska afton middag, på bilden har inte Pytt i Pannan  o äggen blivit klara!

So long.


Peace, Love & Understanding!




 


torsdag igår osså fredag, 19 september dag 56

ja, torsdagen började riktigt lungt. va ute o sprang en snabbis o sen träffades ja o johanna o skulle njuta av de fina vädret..
så vi valde att gå till finbury park, för där har ja sett ett kafé när ja sprungit förbi.. så dit gick vi vilket visade sig va ganska så bra... dom hade riktigt bra priser. de är sånt  vi fattiga au-pairer får tänka på!!
men ja efter vår lilla te paus tog vi en liten promenad o sedan gick vi vidare till ettt gym för o kika om de va ngt för mig, nu när ja tydligen blivit engelsk på riktigt! suck
men ja, de gymmet kommer ja aldrig sätta min fot på igen. dom va helt otrololiga.. usch o fy!!

ja, efter de va de ganska så dax för lunch, så vi gck tillbaka till de kafét vi va på innan o käkade bakad potatis med tonfisk.. o där va de soligt o gott! o de va riktigt mkt action där vill ja lova!
massa konstiga hundägare vs barnfamiljer... o ja hejjade på barnfamiljen.. ja, hundägaren började jämför hundar o barn som samma sak. ehm hur mkt har man i skallen då??

väl hemma igen så tog ja de lungt läste lite o så.. sen skulle ja gå ner för att ta mig lite kvällsmat, o helt out of the blue får ja en tok utskällning av mamma julie..
ja, smått chockad gick ja upp på mitt rum ist för att äta. tack för att ja har johanna här! hon ringde o förklarade att au-pair mammor är konstiga!
men julie kom iaf upp o bad om förlåtelse o nu e allt lungt igen..

senare under kvällen så låg ja o surfade lite, kom in på Magnus Betnérs blogg. oh va härligt de va.. han ä ju helt fantastiskt rolig! såg även de första avsnittet av "i ditt ansikte" som gick på 5an nu i veckan,(hemma i sverige) o ja höll på att skratta ihjäl mig, shit va rolig o bra han är!!!!

ja så blev de fredag morgon tillslut.. ja gick upp 9.30 städade hela köket inför att en köksnubbe skulle hit o riva ner allt kakel..
hade ett långt o härligt samtal med farmor.. o sedan så väntade ja oväntade på denna chris som skulle komma o fixa köket.. o 3 timmar senare än va han hade sagt kom han... suck!
o idag har de vart kanonväder! soligt o underbart, men ne, ja fick sitta hemma.. men men han skulle iväg o köpa lite grejjer ett par timmar så då passade japå att ta en långt löp-pass i parken.. skönt de... känns dumt o inte utnyttja solen när den äntligen är här!

o ja, va har hänt mera. jag har städat nästan hela huset. o sen ja gjort lite ditt o datt. hämtade Sami från sin fotbollsträning o fick höra ett gullit samtal mellan han o hans 2 kompisar.. 10-åringar.... en trodde på jultomten o tandfen, helt stenhårt.. han hade tom filmat på ngt sätt så att han såg att de inte va hans mamma.. o ja de lät så himla gullit. för han va heeelt övertygad om att dom fanns... ja vill ju va i den åldern igen o tro så stenhårt på jultomten o tandfen!!

nu sitter ja o väntar på att Julie ska komma hem från jobbet, då åker ja en sväng till camden o ser vad som pågår där... allt för att lämna huset när ja e ledig..

så ja.. tack för er tid :) o nu e de mindre än 2 veckor tills ja kommer hem till göteborg för ett par dagar!.


mormor, saknar dig!


So long!


Peace, Love & Understanding

dag 54, den 17 September, en vanlig onsdag i London..

ja nu har ja vart borta härifrån i nästan en vecka..  men har haft en mini semester... så ja, en liten snabb repris på vad som hänt under dagarna.

lördagen fick ja en riktigt dålig start.. va fort  på lite dåligt humör efter fredagskvällen. o så skulle ja jobba lite p lördagen, vilket hon sagt att ja egentligen va ledig på. men ja skulle hämta sami från fotbollsträning. o när ja kom dit kl 12 så fick ja första sitta o vänta i 30 min.. sen så hade han en till match kl 14... så ja de va bara för mig att åka hem igen... suck suck suck!! så hela dagen va förstörd av de tyckte ja..
men på kvällen så blev de tjejkväll iaf! så de blev lite middag med Josefin, Johanna o Sarah, o sedan en utgång... hela kvällen blev underbart lyckat tycker ja.. hade jätte trevligt...
o ja va inte hemma förän ganska så sent, o redan klockan 9 på söndagen så gick ja upp för att åka ut till claygate..

ja, när ja kom till Claygate hade de blviti underbart väder! så ja, birgitta, annika o eva satt  i trädgården o solade o drack kaffe... mkt mysigt o skönt...
sen åkte vi en stor skara ut på en utflykt.. vi åkte till en herrgård som hade ägst utan ngn rik dam från england.. tittade i huset o gick en promenad runt om i trädgården.. o framförallt så drack vi te o åt scones. oh va gott de va!! premiär på de sen ka kom hit.. o mums mums mums..
på kvällen bjöd cookarna på Sheepheards pai(tror ja) mkt trevligt o mkt gott.. kul o träffa birgitta :) o efter en mkt gos o trevlig middag var de väldight skönt att komma i säng.. hade ju inte fått så mkt sömn natten innan :)

måndagen vart de shopping i Kingston som gällde.. så vi, Jenny, Görel, Annika, Birgitta o ja tog bussen in o shoppad loss i massa timmar...
o ja hittade en klänning som ja ska ha på mina 20 årskalas... tyckte ja va värd de... inte ofta man fyller 20, eller hur? så ja va ju tvungen att ha en ny klänning helt enkelt..
Sen va de planerat att ja o Johanna skulle gå på ngt "back to school" party i en pub i Camden, men ingen av oss kände för de så mkt så vi sket i de.. så ja stannade kvar  i Claygate o åt en underbart god indisk middag.. mkt gott o mkt trevligt...Tack än en gång Birgitta för indienkvällen :)
på natten fick ja sova över hos cookarna igen, snälla dom är!! men "mitt" rum är ju även peters kontor o de va hans jobba hemmifrån dag. så ja fick sova i jennys säng. o vi hade en mkt revlig stund innan vi somnade.. vi såg nämligen på en mkt trevlig film, En prinsessas dagbok 2.. oj oj oj va vi skrattade... den va mkt rolig när man är så trött som vi va .. haha. men iaf då somnade vi med ett leende på våra läppar iaf!

När vi vaknade oförskämt tidigt på tisdagen, efter att ha snozat i en timma så gick ja o jenny, lite trött upp för att äta frukost, o vid halv 10 kom Birgitta o Annika in i huset som hade planerat att åka in ill London denna dag. passade bra för mig för då fick ja lite sällskap på tåget :) Råkade köpa fel tågbiljett, men de visade sig va riktigt bra gjort. hade fått ett day trevelcard, dvs åka hur mkt ja vil hela dagen.. o de passade ju jätte bra!
För att efter ja sagt hej då till Annika o Birgitta så åkte ja till Johanna. o sen åkte vi till:



o de va underbart! vi började med att gå o äta lunch, 10 stycken köttbullar, brunsås, lingonsås o lingondricka.. kan de bli bättre!!??
sen gick vi omkring i varyhuset o kände oss väligt svenska...  inhandlade massa ljus o ngra ljusstakar o ett överkast. o även en liten krukväxt.. så nu e de grönt o fint i mitt rum...
Sen kom vi ut till matavdelningen! den hade jag sett fram emot såå mkt! där fanns massa underbar heter, som svensk öl, snaps, pepparkakor, julmat(redan?), knäckebröd, sill, svenskt godis, nyponsoppa, estrellaships o massa massa annan svensk mat...
de blev inhandlat:
Svensk öl, 4-pack Mariestad (roligt att ja får köpa de här o inte hemma:P)
Nyponsoppa
inlag gurka
bilar
lakrissnören
knäckebröd¨

Underbart o veta vad som finns där o de ligger jättenära från mig... bara att åka till tottenham hale som inte alls tar lång tid o 30 min o gå.. o sen e de en gratis shuffle buss till ikea .. underbart o veta.. kommer nog åka dit o äta lunch ngngång då o då.. myspys..

men iaf, jag o Johanna bestämde oss för att ha en svensk afton med
Fika: Svenskt kaffe o nyponsoffa o kanelgifflar
sen middag: Pytt i Panna, sallad, stekt ägg, inlag gurka o mariestad.
oj oj oj va gott o svenskt de va!

efter detta så åkte vi in på en vip-fest i stan, en fest med lite modevisning, eftersom de e fashion week här nu... alltid kul o komma in gratis o få gratis drinkar, men de va mest underligt folk där så vi åkte tillbaka till Camden o rundade av de på good mixer...

o idag onsdag, så började vi dagen lungt med lång frukost o sen gick vi ut på en två timmars promenad. vi gick förbi Johannas universitet, Arsenal arenan(den va stoor) o sen bara långt o gick runt...
efter de va de dax för mig att åka hem första gången på 4 dagar... när ja kom hem så pratade ja ett tag med Julie, de va trevligt.. o sen gjorde ja mig lite mat till mig.. sen har ja spenderat resternade dag i min säng o kollar på de nya Gossip Girl episoden o sen hela Jungle Lipstick serien. mkt skönt o bra..
o nu ska ja börja läsa en ny bok ja lånat av Johanna.. ska bli skönt...

well well, de blev ett långt inlägg idag.. men ja de e mkt som har hänt så då bli de mkt tangetbajsande :P haha.

hoppas att allt är bra med er där hemma... inte långt kvar till ja kommer hem en sväng. närmare bestämt 2 veckor! wei... o tiden går så fort här så de känns som de e imon.. gott...

mormor, du finns alltid runt omkring här i mitt liv, vi pratade lite om dig o du kommer upp i samtalen hela tiden när man är ute i Claygate, du är så mkt. o du är överallt. saknar dig ngt så otroligt mkt nu. vill verkligen komma hem till kinna nu o äta kåldolmar o bara få bli riktigt bortskämd... de gör ont o veta att ja inte kommer få träffa dig om två veckor. de är fortfarande så overkligt ett du är borta. jag fattar inte de.. de finns inte i min värld.! saknar did o älskar dig!


So long!


Peace, Love & Understanding


Fredag 12 september dag 49

ja.. nu har ja snart vart här i 50 dagar.. låter inte så jätte mkt men ändå på ett sätt så gör de de..

men ja under torsdagen så hade ja en lugn morgon med mina vanliga rutiner...  dock när ja kom hem från min lilla löpträning så hade strömmen gått i hela området. o ja målade upp mardrömms sernarion att ja skulle få stå å laga all mat som finns i frysen.. o de e mkt mat kan ja lova... de e ngt visst med mammor o frysar tror ja.. o ja kommer ju själv bli likadan, haha
men som tur va kom strömmen tillbaka precis innan ja gick för att hämta S från skolan..
sen väntade ja på Adem för att ja skulle gå o köpa ketschup men fick inte lämna sami själv. bla bla bla.. han är ju 10 år skitungen.. han kan väll klara sig 20 själv... så bortskämda är dom..
men iaf efter ja inhandlat ketschup så vart ja sen med allt..
efter ja gjort mat till killarna så kunde ja äntligen avnjuta min underbara middag.. som inte va mindre än. Potatis, gräddfil o senapssill... mumsigt värre!! o för att ja göra de ännu värre så satte ja på julmusik. fråga mig inte varför. men tyckte de va hemskt mysigt med picknick på golvet med ett ljus o min silla middag..
när ja vart klar med min gourmé måltid så var de dax att åka till camden, där väntade (såklart) Johanna o även hennes franska vänninna Cristal(?) så vi begav oss ut på en liten pub runda.. o efter ngra G&T ngra öl o många trevliga samtal så va de dax att gå hemmåt..

så idag fredag då så har de vart lite kaos.. börjar med att ja får veta att ja börjar två timmar senare än va ja brukar, kunde ju julie ha sagt lite tidigare så hade ja ju kunna planera in ngt o göra.. men ja, pratade lite skype o gick en promenad till sainsburys.. sen när ja väl hämtade Sami så hade Julie sagt både fel plats o fel tid till mig. kul! så sami va ju sådär lagom glad på mig.. men va ska ja göra? men ja skulle försöka att göra honom på lite bättre humör o berättade att ja skulle göra taccos, som ja kommit på själv o göra åt dom, men ja de va ju de hemskaste sami visste. oh han hatade o skulle vägra äta de.. SKITUNGE!! o förlåt alla som ja ratat man av i mina unga dumma år.. förstår hur arg man kan bli på de... men kan ju även meddela att Sami älskade tacosen, han hade tom sagt de till Julie. så de måste ju vart en hit kan man ju tycka...
men ja, när ja skulle börja med maten så sa Adem att han skulle beställa en pizza ist, så ja gjorde ingen mat till honom. så ja i mitten av min middag får ja ett samtal av Julie som undrar varfö

onsdagen 10 september dag 47

ja, de blev lite tidigare uppgång ida. men sen så tänker ja såhär.. har inget ja msåte göra på morgonen ode e ju så skönt o sova.. så imon ska ja sova till ja vaknar av mig själv!

va ute o gick enliten stund, lyssnade på en talbok. ngn deckare.. sen träffade ja Isabell, hon den tyska,, hon verkar vara snäll..  dock lite tillbaka dragen o så.. men ja ska träffa hnne ngn mera gång tror ja.. bra o skáffa ngn som bor nära tycker ja! ´
efter de blev de lite shopping, mest tråkig. Men de blev ett par jättefina skor osså.. höga klackar o mumsigheter.. o dom va billiga osså.. bara 15 pund.. o dessutom har ja gått o tittat på dom massa veckor nu!

efter de så gick ja hem med alla kassar. handlade ju en massa tung mat o de är en 20 min promenad hem.. så hade lite ont i händerna o va ganska så varm o trött... så la mig o läste o vilade i 20 minuter innan ja skulle iväg o hämta Sami.
Sen har ja städat hela huset idag :) skönt o ha de gjort.. de gick på en timma, kändes väldigt fort.. kanske inte gjorde de på rätt sätt. men men, de ser rent ut o de ser fräscht ut o de e väll huvudsaken!!!

lagade lite mat till pojkarna o ja åt lite bönsoppa o sen har ja tillbringat kvällen med näsan i boken, hade bara ngra kappitel kvar på HP, o nu e de färdigläst :D så har börjat på en ny bok. en sån bra löjlig kioskroman, en riktig tjejbok, den är tom rosa med glitter på utsidan. haha..

men ja, försökte prata med min mor på skype förut, men hennes mick funkade tvärr inte.. MEN om ngn annan har skype o vill prata med mig så lägg till mig, Cecilia H Braun, eller singlalala el sök på min mailadress...

ne ska fortsätta läsa nu! nörd som man blivit..

saknar er lite där hemma... men vet ju att ja kommer hem en sväng snart så de är ingen fara då.. o ja har många roliga saker att se fram emot när ja e hemma så :)

♥mormor



So long.



Peace, Love & Understanding!

Tisdag 9/9, dag 46

ja a du.. de har vart en grå dag här i London idag.. började med att ja sov jätte länge. pga att ja sovit dåligt inatt.. har legat o tänkt på mitt idrottsbetyg från gymnasiet. jävla blonderade igetkotts miniatyrpojke fag-mag!!! liten o ful.. gaah. ja så mkt vettiga saker ja ligger o tänker på om nätterna :D

men ja gick ut o sprang idag iaf, men även idag gick de inte alls bra.. har kommit in i en liten lite svacka.. men den ska ja ta mig ur fort!

sen så tog jag ett låångt varmt härligt bubbelbad.. o hade skum, o de bara växte med bubblorna så tillslut trodde ja att hela badrummet skulle svämmas över av skum!! men låg där o hade de skönt.. o lyssnade på en talsaga- Barnen i Bullerbyn.. hel mysigt...

Sen va klockan redan dax för att gå o hämta Sami från skolan.. o efter de har de bara flytit på... städat lite o lagat spagetthi o köttfärssås...

nu under kvällen har ja bara legat o läst. de e så kul nu när man verkligen kommit in i engelska språket så bra :) bra o nyttigt tidsfördriv...
har även sett finalerna från gymnastiken i OS, laddade ner detta.. o kände ett stygn av saknad av abgs...

men ja, imon ska ja träffa en ny tjej, en tyska.. som inte bor så långt från Erlangen tydligen.. o hon bor inte så långt från mig här i London heller.. så ja hps att hon är en trevlig typ!

så ja, sen har de inte vart så mkt mera action här.. har nästan helt fullbokat schema för dom få dagarna ja ska till göteborg nu.. kommer va helt slut när ja kommer tillbaka hem hit till London.. skönt o åka på semester :P haha

ne, ska fortsätta läsa lite mera. o hps på att gossip girl ep 2 kommer ner snart. lovely.
 O Kajsa, hps ditt Visa kort kommer nu! du behöver lite nerförbacke nu!!! o just de. har fått ngn löjlig komentar här på min blogg. bryr  mig inte för skriver bara för min egen skul o för mina vänners skull. men om man ska kritisera andra så kan man väll vara mogen nog att säga vem man är ,"M".

mormor, kände din lukt förut idag, blev väldigt glad då! saknar dig o de känns jobbigt att inte få träffa dig nu när ja ska åka hem en sväng! men du kommer alltid finnas hos mig iaf.



So long!

Peace, Love & Understanding!

Måndag, 8/9, dag 45

förstår inte att dagarana bara rinner iväg här... allt går så fort... förstår inte.. de e nog ngt fel på klockorna här i london...

men men va har ja gjort ida... vart p ådåligt humör fram till klcokan 16.. o då så försökte ja springa lite, pratade i telefon, sov, handlade o åt..

sen åkte ja iväg till camden, lämnade in mina skor på klackning.o träffade Johanna.. så ja efter ngra minuter, ca vid 16 tiden va ja på mkt bättre humör.. så vi fikade. va på lite utflykt, o bara pratade massa massa massa.. för de e en sak vi e väldigt bra på.. vi kan prata :) de går inte o få tyst på oss. haha..
sen kom ja hem, o Julie hade lagat mat ida så slapp de.. så efter lite sallad, lax o ris så vart ja mätt o glad..

o ja under kvällen har ja ätit lite popcorn, läst massa, pratat mera i telefon. pratat med min "familj" kommer verkligen väldigt bra överrens med alla.. o 16-åringen, Adem, han verkar va jätte go :)

men ja, ja skulle ju ha jobbat ida. med sami va "sjuk" o julie tog ledigt så ja fick ledigt iaf.. skönt de..

men men nu ska ja läsa lite mera.. lata mig o sen sova.. för att imon, sova, springa, vila, "jobba" sen ha satc kväll med johanna...

o nu är de inte alls långt kvar tills ja kommer hem en sväng till gbg :D lovely!!!!!


mormor, du finns alltid i mina tankar!!


So long!


Peace, Love & Understanding!

Söndag 7/9, dag 44

ja, nu har ja vart dålig på att skriva igen.. Men har varit i Claygate hela helgen hos Cookarna o Fredmännen så har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn.. men ja då ska vi se vad som hänt dom senaste dagarna då.

Fredag, första "riktigta" dagen som ja jobbade. dvs jag började inte förän kl 15 med att hämta upp Sami från skolan. o ja innan de vart ja ute o sprang, längre än vanligt :) mkt bra att ja börjar se lite framsteg e allt detta springande iaf..
Men ja som sagt skulle hämta S på skolan, han slutar 15.20, tar ca 10-15 min o gå dit. o ja höll på att glömma av att gå :) bra start.. så fick halvspringa till skolan. väl där var jag vilse igen. men som tur va sprang jag på Harrys mamma, som är S kompis, så fick veta vart ja skulle ställa mig för att hitta S.
så när ja väl hittat honom så började vi gå hemmåt (vilket tog 30 min, han e ju inte direkt snabb) men men tid har jag ju så de spelar ju inte så stor roll. resterande tid av dagen gjorde ja inte så mkt mer än att läsa, laga lite mat. o åter läsa igen. känns kul att läsa nu, för har kommit in i engelskan så bra nu så de går riktigt fort att läsa.
Gick o la mig tidigt, redan vid 21 tiden, men tji att ja kunde somna. tror ja somnade ungefär vid 2-tiden på natten.

Sen kom lördagen, upp med tuppen kl 08.30 för att göra sig iordning o sen åka till Claygate. de e så konstigt att de går lätt att gå upp så "tidigt" när man ska göra ngt roligt, om ja skulle ut o göra ngt tråkigt så skulle de va jätte svårt att gå upp ju.
men ja vid 11 tiden spatserade jag in hos Cookarna, fick lite frukost o kaffe.  efter de så gick ja bort till fredmännen ett tag, längesen ja va där så de va kul att se huset igen. hann träffa Nicklas, o hans flickvän Sarah. mkt trevligt! så efter att ha pratat mkt, fått se huset ugen o druckit lite mera kaffe så åkte vi bort till Cookarna igen. Där väntades de en underbar fika. o så komma Katta o Bearnie(stavning?) o deras två döttrar. (Så nu vet ja äntligen vilka de som alltid har skickat julkort till oss som ja aldrig vetat vilka de va) o ja, dom kände ju igen mig. pga av att ja ser ut exakt som min mamma. o pratar som min mamma.. o bla bla bla :) men men de e ju bra att man känner massa folk pga av att man är en mini-marie!
eftermiddagen flöt på o de började serveras massa go gin&tonic, yummie! o  vid 6 tiden kom resterande gäster som va, Eva, Hans o Jesper o sen ett annat par som är kompisar till dessa tre familjer ja tidigare nämt, dom hette alzheimers ngt :D (minnet är bra men kort)
Så ja vi hade en mkt trevlig kväll, på engelska! o de gick jätte bra o prata engelska o kändes inte alls konstigt även fast cookarna o fredmännen va där(eftersom dom kan perfekt svenska!)
Men ja kvällen flöt på o ja tillslut sent så gick vi o la oss :)

Söndagen fick börja med en liten sovmorgon, som sedan följdes av en underbart god engelsk frukost med ägg, bacon och rostat bröd. bastant o mkt god!! alla som va trötta efter gårdagens partaj gick på sparlåga.
Ja o Jenny bestämde oss för att åka till Esher o se på bio. de blev "The Dutchess"(den som hade premiär i onsdags som jag nästan såg alla som va med!) o den va väldigt bra! o ja o Jenny fixade till oss studenpris på biljetterna, så sparade massa pund där. sen va de så lite folk i salongen så vi gick o satte oss på "vip" platserna, som är mkt skönare platser! mkt trevligt..
efter vårt trevliga bio besök blev de en varm choklad med vispgrädde på Costa. mumsigt!
o därefter åkte vi hem o åt grillat! ännu mera mums.. sen har vi suttit o pratat o sett på en film o Jenny o Görel har hjälpt mig att hitta ngra skolor som ja kan gå på o göra Cambridhge examen. tackar!
o sen efter en liten resa så kom ja hem kl 23.
Har haft en mkt trevlig helg verkligen. kul att träffa alla goa människor i claygate!! o behöver inte vänta länge förän ja kommer nästa gång, för nästa helg komme Birgitta till London så då blir de ett besök igen :)

nu ska ja snart sova, är ganska så jätte trött faktsikt,, o nu är de inte så långt kvar tills ja kommer till sverige på besök. ser fram emot de  :)

mormor, har ätit av din chutney i helgen. den va underbar!!!

So long!


Peace, Love & Understanding!!

torsdag 4/9, dag 41

ja, nu har de gått ngra dagar sen ja skrev så ja, lite kort sammanfattning:

tisdag, jobbade ja. så gjorde inte så mkt. lämnade sami hoshans vän, va ut o sprang, gjorde lady o luffsen-mat, sen på kvällen åkte ja till johanna o såg på lite sex and the city(vi måste snart lämna tillbaka boxen!!) men ja sov där under natten åkte hem på
onsdag morgon, sov en liten stund, gick ut o lallade runt i finsbury park igen. sen åkte jag till camden, kollade på ett par skor. men köpte dom inte. sen gick vi hem till johanna, drack lite martini, gjorde oss iordning o sen åkte vi in för att möta upp Sarah, Josefine o Victoria. så vi 5 gick o åt på en mexicansk restaurang. precis brevid en bio där kiera nitghly(stavning?) hade ngn premiär. så vi va nästan där... efter middagen gick vi ut för en drink i Soho, mkt trevligt..
sen började folket droppa av så ja o johanna åkte tillbaka till camden för att ta en öl till o sen gå hem...

Torsdag, ja nu är ja lite trött av mkt görande av olika saker o lite sovande..men kl 12 mötte ja upp Emma o Jenny på Waterloo, så gick vi o åt en härlig lunch tillsammans. Jenny berättade att hon hade fått de jobbet hon hade vart på intervju för förra veckan. så de va ju roligt :D sedan så tog vi vår efterrätt på ett annat café, mkt mysigt.. kul att kunna umgås med mina sysslingar lite mera. o att man bara kan ses ngra timmar o att man inte behöver stressa o göra allt på en gång som de brukar va när man ses..
men men sen åkte dom tillbaka, o jag gick runt o traskade lite på stan.. köpte en ny  pyamas, en fin flanell pyamas som är ljusblå o vit rutig... en skjorta o byx pyamas, kan behövas nu när de ska bli höst snart.. hittade även en liten present till min mamma. bra de..
Sen köpte jag iaf mina gummistövlar.. ska se om ja kan få ngt kort på dom så lägger ja upp de här.. men dom är jätte fina.. o kostade bara 24 pund.. hade en rabatt kupong så dom skulle ha kostat 30, bra deal där :D

nu så ska ja snart iväg in till Camden igen. för att träffa Johanna o hennes bror+flickvän.. lite kul.. sen ska ja hem o soooova!

imon ska ja jobba.. men börjar inte förän kl 3 så de e ju skönt de..

mormor, tänkte på dig mycket inatt ska du veta!!!



So long!

Peace, Love & Understanding!

måndag 1/9, dag 38

ja idag har ja jobbat hårt som vanligt.. följde Sami till hans vän Harry. Dom skulle på ngt kalas för ngn i deras klass. Så när ja lämnat av Sami så gick ja för att hitta hans skola. Så nu vet ja vart ja ska hämta Sami på Fredag. alltid bra

Har tagit en lång promenad idag iaf, har vart grymt skönt väder hela dagen idag. soligt o lite blåsigt. me har kunnat gå i linne, inte så illa för att vara första september.

När ja hade hämtat upp Sami igen så gjorde jag lite mat, killarna fick pork gjord i ungen o potatismos o till mig själv gjorde jag en kanon god bön sallad.. o la i lite äpple i den. så den blev mkt sommrig o go!!

ja, sen har de faktiskt inte hänt så mkt mera. hittade en till harry Potter bok här i bokhyllorna så ska börja läsa den nu hade ja tänkt..
o sitter o lyssnar på vivaldi- the four seasons, hur grym som helst. perfekt bakrundmusik när man läser o ska bli lite trött så..

annars så flyter allt på som de ska här borta.. ska jobba imon också, dvs läsa massa. har ju faktiskt ganska så tokslappt jobb nu. kanske ska städa ngt rum imon me. ida har ja tagit mitt rum o ena toaletten..o såklart köket. men de städar ja konstat hela tiden. o på onsda ska julie ringa hit ngra bygg gubbar så vi får snart vårt nya frächa kök :) lovely!

mormor, tänker på dig!


So long!

Peace, Love & Understanding!


RSS 2.0